"Ebba"

 
Ebba är min allra bästa hundkompis. Hon är en cool jaktlabbe som jag tycker är superrolig att leka med. Ebba tillhör familjen på så sätt att det är min lillmattes pojkväns hund. I Ebbas värld är husse Björn bäst av allt (kärleken är ömsesidig) men hon tycker trots allt ganska bra om både mig och min lillmatte.

 

LP Bellmaker´s Celine

f. 1999-04-21

e. Pollbear Rockpool   -     u. Like´ims Liberty

 

Ebba älskar bollar och pinnar. Bollarna tuggas gärna hål på och en gigantisk pinne är på ett ögonblick endast några flisor. En annan sak som Ebba tycker om är att bada. Hon sysselsätter sig mycket gärna i all evighet i vattnet där hon simmar eller gräver (helst med hela huvudet under vattenytan) efter stenar/pinnar.

Husse Björn är mycket stolt över sin vackra hund. Han tycker att Ebba är mysig att ha och göra med eftersom hon alltid är på gott humör, pigg, lyhörd och rolig. Nedan ses en bild på hund och husse i samförstånd!

Förut har Ebba tävlat en del i jaktprov/retrieverprov tillsammans med sin husse. Numera har min lillmatte plötsligt fått för sig att tävla henne i lydnad, vilket har gått jättebra. På bara några månader fixade de LP1 och de har redan debuterat i lydnadsklass 2. Ambitionen är också att senare starta i appellklass spår. Vi får väl se... både Ebba och lillmatte är nybörjare på lydnadsplanen samt på bruksplanen. De tävlar med glimten i ögat och alla framgångar är förståss roliga!

 

Hem