Resultat

 

Tävlingsresultat för Bumba

Lydnadsklass 1

* 2005-05-08, Svenska Collieklubben, Osby - 115,5p

Kommentar: Tja, vad säger man. Det är inte så lätt att ta hand om en nervös lillmatte på ens egen tävlingsdebut. Jag passade därför på att vända baken åt fel håll lite då och då för att lättare kunna titta på mer intressanta saker. Jag tyckte också att det var trevligt att hälsa på domaren och protokollskrivaren mitt under inkallningen. Lillmatte skämdes först så hon helst ville sjunka under jorden, men sedan kunde hon inte annat än att skratta åt mig...!

 

* 2005-10-15, Halmstad - 152p

Kommentar: Den här gången var jag lite mer koncentrerad... men bara lite. Det duktigaste jag gjorde var nog att ligga kvar under platsliggningen trots att två andra hundar sprang runt och busade. Momentet fick avbrytas och göras om och jag fick en välförkänt 10:a. Mitt favoritmoment är inkallningen. Den här gången sprang jag så snabbt att benen knappt hann med mig. Precis innan jag skulle svänga runt och sätta mig intill lillmattes ben, var jag dock tvungen att tvärnita och titta på en fluga som flög runt mig. Jag tycker ju om att titta på allt som flyger....! Det kunde varit en klockren 10:a (jag är verkligen superduktig på momentet) men efter min miniutflykt (som lillmatte upplevde som flera timmar) fick jag istället en fin 8:a. Ordet "hopp" hade jag för dagen glömt vad det betyder. Lillmatte hade dock läst reglerna noggrant och var smart (startade samtidigt efter något försök) och fixade lite poäng åt oss där i alla fall. Det var en rolig tävlingsdag och jag tror att lillmatte, trots allt, är ganska nöjd med resultatet.

 

Agility

* 2007-05-10, Oskarström

Det var visserligen "bara" en träningstävling men ack så nervöst för både mig och Malin. Det var en klurig hoppklassbana och lillmatte hade gärna haft mycket mer tid till att gå banan. Hur som helst så gick det bra till en början. Jag gjorde det som förväntades av mig men vad hände sedan?... jo, MALIN RIVER ett hinder genom att backa in i det i sin totala klumpighet och förvirring. Knasigt. Vi fick i alla fall springa färdigt banan och tog oss i mål men blev diskade någonstans på vägen.

 

* 2007-06-10, Falkenberg

Återigen en träningstävling i hoppklass men denna gång i Falkenberg. Malin överraskade med att INTE snubbla eller riva något hinder (det gjorde hon på banvandringen istället). Vi tog oss beslutsamt i mål och trots en väldans massa fel så kom vi runt banan och blev fyra av femton startande largehundar. Gissa om vi är stolta!

 

Tävlingsresultat för Ebba

Lydnadsklass 1

* 2005-01-15, Oskarström - 168,5 p

* 2005-02-05, Varberg - 165 p

* 2005-03-13, Hässleholm - 164 p

Ebba har erhållit LP1.

 

Agility

* 2007-07-25, Falkenberg - pinne

Ebba fick sin allra första pinne i agility. Ett mycket trevligt lopp med 0 fel och en 4:e placering av 66 starter.

 

Hem